SERUM

Serum με Βιταμίνη C 30ml

Το ασκορβικό οξύ 2-γλυκοζίτη (AA2G ™) είναι φυσική βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) σταθεροποιημένη με γλυκόζη. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει τη βολική και αποτελεσματική χρήση των πλεονεκτημάτων της βιταμίνης C σε καλλυντικά προϊόντα. Όταν κρέμες και λοσιόν που περιέχουν Ascorbic Acid 2-Glucoside (AA2G ™) εφαρμόζονται στο δέρμα, ένα ένζυμο που υπάρχει στο δέρμα, a-γλυκοσιδάση, δρα στο Ascorbic Acid 2-Glucoside (AA2G ™) για να απελευθερώσει αργά τα υγιή οφέλη της βιταμίνης C.

Το Ascorbic Acid 2-Glucoside (AA2G ™) αναπτύχθηκε ως καλλυντικό προϊόν στην Ιαπωνία για να ελαφρύνει τον συνολικό τόνο του δέρματος και να μειώσει τα σημάδια της ηλικίας και τις φακίδες. Σήμερα το AA2G ™ χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο όχι μόνο για τη λεύκανση αλλά και για τη λάμψη του θαμπού δέρματος, αντιστρέφοντας της επιπτώσεις της γήρανσης, αλλά και σε αντηλιακά προϊόντα για προστασία.

Υψηλή σταθερότητα

Το ασκορβικό οξύ 2-γλυκοσίδη (AA2G ™) έχει γλυκόζη δεσμευμένη στην υδροξυλομάδα του δεύτερου άνθρακα (C2) του ασκορβικού οξέος. Η ομάδα υδροξυλίου C2 είναι η κύρια θέση της ευεργετικής δραστηριότητας της φυσικής βιταμίνης C. Η γλυκόζη προστατεύει τη βιταμίνη C από υψηλές θερμοκρασίες, pH, ιόντα μετάλλων και άλλους μηχανισμούς αποδόμησης.

Δραστηριότητα βιώσιμης βιταμίνης C

Όταν προϊόντα που περιέχουν Ascorbic Acid 2-Glucoside χρησιμοποιούνται στο δέρμα, η δράση της α-γλυκοσιδάσης απελευθερώνει σταδιακά τη βιταμίνη C, παρέχοντας τα οφέλη της βιταμίνης C αποτελεσματικά σε μια παρατεταμένη χρονική περίοδο. Το Ascorbic Acid 2-Glucoside (AA2G ™) απελευθερώνει αργά τη βιταμίνη C, η οποία έχει αποδειχθεί ότι προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου από ινοβλάστες ανθρώπινου δέρματος, αυξάνοντας έτσι την ελαστικότητα του δέρματος. Η αποτελεσματικότητα του ασκορβικού οξέος 2-γλυκοσίδης δοκιμάστηκε χρησιμοποιώντας κύτταρα μελανώματος Β16 κατεργασμένα για 12 ώρες με ασκορβικό οξύ 2-γλυκοσίδη (AA2G ™) (2,5 mM) ή εικονικό φάρμακο. Μετά την αγωγή προστέθηκε θεοφυλλίνη (0,5 mM) για την διέγερση της μελανίνης.

Βιταμίνη C αργής απελευθέρωσης

Το Ascorbic Acid 2-Glucoside (AA2G ™) απελευθερώνει αργά τη βιταμίνη C, η οποία έχει αποδειχθεί ότι προάγει τη σύνθεση κολλαγόνου από ινοβλάστες ανθρώπινου δέρματος, αυξάνοντας έτσι την ελαστικότητα του δέρματος. Το AA2G ™ μπορεί να προσφέρει αυτά τα οφέλη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για προστασία από το φως του ήλιου

Οι ρίζες οξυγόνου, οι οποίες σχηματίζονται στο δέρμα κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο φως του ήλιου, πιστεύεται ότι προκαλούν βλάβη και ερυθρότητα του δέρματος. Το Ascorbic Acid 2-Glucoside (AA2G ™) απελευθερώνει αργά τη βιταμίνη C, η οποία δρα ως καθαριστής ελεύθερων ριζών, μειώνοντας έτσι την ποσότητα φλεγμονής και τραχύτητας του δέρματος.

Σε ελεγχόμενη δοκιμή, κρέμες που περιείχαν 2% Ascorbic Acid 2-Glucoside (AA2G ™) ή εικονικό φάρμακο εφαρμόστηκαν σε δύο σημεία στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα 15 υγιών ενηλίκων. Οι κρέμες εφαρμόστηκαν τρεις φορές την ημέρα για 6 συνεχόμενες ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας, οι βραχίονες ακτινοβολήθηκαν με UVA και UVB μία φορά την ημέρα για συνολικά 3 ημέρες. Αυτό δείχνει ότι το AA2G ™ μπορεί να αποτρέψει τη βλάβη του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία, όπως μετριέται από τη μείωση του ερυθήματος του δέρματος.

Για νεανικό δέρμα

Το Ascorbic Acid 2-Glucoside (AA2G ™) απελευθερώνει αργά τη βιταμίνη C, η οποία δρα για τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται νεανικό. Δεκαέξι γυναίκες εθελοντές ηλικίας από 37 έως 55 ετών, εφάρμοσαν κρέμα προσώπου που περιείχε 2% γλυκοζίτη ασκορβικού οξέος (AA2G ™). Η μεταβολή στο μέσο βάθος των ρυτίδων προσδιορίστηκε με χρήση καλουπιών σιλικόνης κατά την έναρξη και μετά από 45 και 90 ημέρες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπήρχε σημαντική διαφορά (p <0,01) στη μείωση του μέσου βάθους των ρυτίδων μετά από 45 ημέρες χρήσης και αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν με περαιτέρω χρήση.Δεκαέξι γυναίκες εθελοντές ηλικίας από 37 έως 55 ετών, εφάρμοσαν κρέμα προσώπου που περιείχε 2% γλυκοζίτη ασκορβικού οξέος (AA2G ™). Η μεταβολή στο μέσο βάθος των προφίλ ρυτίδων προσδιορίστηκε με χρήση καλουπιών σιλικόνης κατά την έναρξη και μετά από 45 και 90 ημέρες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπήρχε σημαντική διαφορά (p <0,01) στη μείωση του μέσου βάθους των ρυτίδων μετά από 45 ημέρες χρήσης και αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν με περαιτέρω χρήση.

Δεκαέξι γυναίκες εθελοντές ηλικίας από 37 έως 55 ετών, εφάρμοσαν κρέμα προσώπου που περιείχε 2% γλυκοζίτη ασκορβικού οξέος (AA2G ™). Η μεταβολή στα προφίλ μέσης τραχύτητας προσδιορίστηκε χρησιμοποιώντας εκμαγεία σιλικόνης κατά την έναρξη και μετά από 45 και 90 ημέρες. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπήρχε σημαντική διαφορά (p <0,01) στη μείωση της τραχύτητας του δέρματος μετά από 45 ημέρες χρήσης και αυτά τα ευεργετικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν με περαιτέρω χρήση.

Συνταγή

Τι θα χρειαστείτε;

AA2G 2%0,6gr
ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 90%27gr
HYALURONIC ACID 3%0,9gr
BOOSTER Δραστικών Συστατικών Με Υαλ. Οξύ MW 2%0,6gr
ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ ΑΠΟ ΣΤΑΦΥΛΙΑ 2%0,6gr
ΥΓΡΟ ΣΥΝΕΖΥΜΟ Q10 1%0,3gr
Πατήστε πάνω σε κάθε προϊόν για να το δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Διαλύουμε τα γραμμάρια της βιταμίνης C στο ανθόνερο του πορτοκαλιού, ενώ το έχουμε ζεστάνει στους 40 βαθμούς Κελσίου.
Ύστερα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αναδεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Το σέρουμ είναι ετοιμο, χρησιμοποιήστε το το βράδυ πριν την κρέμα νυκτός σας, ή την κρέμα κατά των πανάδων, για έξτρα αποτέλεσμα.

*Ιδανικά χρησιμοποιήστε μπουκαλάκι RING GOLD 30ml.

GLOW NATURALLY

Καλή επιτυχία!!


Βρείτε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε:

AA2G® Vitamin C 5gr

Το AA2G® είναι ένα σταθεροποιημένο παράγωγο βιταμίνης C που συντίθεται από τη βιταμίνη C και το άμυλο με τη χρήση ενζύμων.

Όταν χρησιμοποιείται σε κρέμα δέρματος, το AA2G® παρέχει υγιέστερο και νεανικό δέρμα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα από τις ιδιότητες ενεργοποίησης φυσικών ενζύμων στο δέρμα.

Πορτοκάλι Ανθόνερο 1lt

Είναι κατάλληλο για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες, βοηθά την σωστή κυκλοφορία του δέρματος κάτι που χαρίζει στην  στην επιδερμίδα λάμψη και φρεσκάδα.

Υαλουρονικό Οξύ 1% Σε Διάλυση

Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά σκευάσματα και δίνει βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση, γεμίζοντας τις ρυτίδες από μέσα προς τα έξω.

Ποσοστό Χρήσης: 3-10%

BOOSTER Δραστικών Συστατικών Με Υαλ. Οξύ MW 20ml

Eίναι μια βιοτεχνολογία που προέρχεται από φυτικές ουσίες και αποτελείται από πρόδρομα μόρια υαλουρονικού οξέως με πολύ χαμηλό μοριακό βάρος.

Έχει αντιγηραντική, θεραπευτική και ενυδατική δράση.

Πολυφαινόλες Από Σταφύλια 20ml

Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα που συνδυάζει υδατοδιαλυτές προκυανιδίνες και φυσική τοκοφερόλη.

Οι προκυανιδίνες είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά κατά των ελεύθερων ριζών και βρίσκονται σε υψηλές συγκεντρώσεις στα σταφύλια Swiss Pinot Noir.

Όταν συνδυάζεται με τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε) το αποτέλεσμα είναι αυξημένη αντιοξειδωτική δράση.

Ιδανικό για το δέρμα και τα μαλλιά.

ΥΓΡΟ ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10 10ml

Περιέχει εξαιρετικά μικρά σωματίδια υψηλής καθαρότητας του γνωστού αντιοξειδωτικού συνενζύμου Q10, Βιταμίνης Ε και ενός παράγωγου της βιταμίνης C.

Η ουβικινόνη (Q10) είναι ένα βασικό συστατικό του ενεργειακού μεταβολισμού των κυττάρων, βέλτιστο για τοπικές εφαρμογές και προστασίας του δέρματος από τα σημάδια γήρανσης και τις ελεύθερες ρίζες.

Τα μικρά του σωματίδια έχουν την δυνατότητα βαθύτερης διείσδυσης στο δέρμα και μεταφοράς και άλλων δραστικών συστατικών πιο κοντά στον τόπο δράσης.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα του, είναι ότι έχει υγρή μορφή και δεν αποχρωματίζει τα καλλυντικά όπως συμβαίνει με την σκόνη Q10.

Γυάλινη Φιάλη Ring

Κομψή γυάλινη σταγονομετρική φιάλη σε 2 μεγέθη και 2 χρώματα.

Related posts
SERUM

Black velvet serum με ενεργό άνθρακα

Όση περιποίηση και να κάνουμε στο δέρμα μας, αν ο…
Read more
SERUM

Serum τοπικής χρήσης Green Botox 10 ml

Δείτε το πρόσωπο σας να μεταμορφώνεται από την πρώτη…
Read more
SERUM

Το τέλειο καλοκαιρινό serum 30ml

Το καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα και βόλτες! Αυτό…
Read more
Newsletter
Υπέροχες Συνταγές

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *