ΚΡΑΓΙΟΝ

Orange Lipstick

Σήμερα θα φτιάξουμε υπέροχο πορτοκαλί κραγιόν με άρωμα ροδάκινο!


Τι θα χρειαστείτε;

Κερί μέλισσας6,1 γρ
Βούτυρο καριτέ3 γρ
Βούτυρο κακάο 3 γρ
Αμυγδαλέλαιο 4 γρ
Poppy red colour 0.9 γρ
Κίτρινο Creasperse® Yellow0,6 γρ
Λευκό Creasperse® White0,1 γρ
Βιταμίνη Ε1 γρ
Άρωμα τροφίμων ροδάκινο10 σταγόνες

Πατήστε πάνω σε κάθε προϊόν για να το δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Βάζουμε σε μπεν μαρι τα βούτυρα, το λάδι και το χρώμα μας.

Μόλις το μείγμα μας λιώσει τελείως το αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την βιταμίνη Ε και το άρωμα.

Αδειάζουμε σε αποστειρωμένες θήκες.

Βγάζει 2 θήκες και ένα δείγμα των 3ml.

Καλή επιτυχία!


Βρείτε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε:

Κερί Μέλισσας

Το κερί παράγεται από τις νεαρές εργάτριες μέλισσες και χρησιμοποιείται για την κατασκευή κηρηθρών, έπειτα από ζύμωση με εκκρίσεις των σιελογόνων αδένων και το αρχικό του χρώμα είναι λευκό.

Το κίτρινο χρώμα οφείλεται στα καροτενοειδή που περιέχει η γύρη. Χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή καλλυντικών.

Βούτυρο Καριτέ (Shea Butter)

Το shea butter (γνωστό και ως βούτυρο καριτέ) εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου Shea (Butyrospermum parkii), στη σαβάνα της Δυτικής Αφρικής. Για χιλιετίες, οι άνθρωποι το χρησιμοποιούσαν  για να προστατεύσουν το δέρμα τους από τους ανέμους, την ξηροδερμία και τον ήλιο, καθώς και για να θεραπεύσουν δερματικά προβλήματα, μικρές πληγές και εγκαύματα. Ιδιαίτερα ενυδατικό και αναπλαστικό, πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, φυτοστερόλες, προβιταμίνη Α, βιταμίνες Ε και D, και αλλαντοΐνη.

Βούτυρο Κακάο (Cocoa Butter)

Το βούτυρο κακάο είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Ε.

Επίσης είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των ραγάδων, των ουλών, των “αποχρωματισμών” της επιδερμίδας, των μαύρων κύκλων στα μάτια και των ρυτίδων.

Είναι ιδανικό για τις ξηρές  και “γερασμένες” επιδερμίδες καθώς μαλακώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητα της.

Αμυγδαλέλαιο

Ένα από τα γνωστότερα έλαια με εξαιρετικές μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, που χρησιμοποιείται ως λάδι μασάζ, για την περιποίηση του δέρματος (ιδιαίτερα του προσώπου και των ταλαιπωρημένων χεριών), των νυχιών και των μαλλιών, λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε βιταμίνες, β-σιτοστερόλη, πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Λεπτό έλαιο βάσης, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, εκτός του λιπαρού. Απορροφάται άριστα και έχει βαθιά διείσδυση.

Βιταμίνη Ε

Γνωστή και σαν α-τοκοφερόλη είναι ένα ισχυρό λιποδιάλυτο αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση σε ξηρά αφυδατωμένα δέρματα.

Απαραίτητη σε όλα τα καλλυντικά σαν φυσικό συντηρητικό.

Άρωμα Τροφίμων Ροδάκινο Peach Flavor

Άρωμα ροδάκινου κατάλληλο για τρόφιμα.

Creasperse Poppy

Το Creasperse® Poppy είναι μια έτοιμη προς χρήση κόκκινη απόχρωση με βάση το υποαλλεργικό, αδρανές και φωτοσταθερό μαλακτικό Alphaflow®.
Ποσοστό χρήσης: 1-10%

Creasperse® Yellow

Το Creasperse® Yellow είναι ένα κίτρινο χρώμα με βάση το υποαλλεργικό, αδρανές και φωτοσταθερό μαλακτικό Alphaflow®. Είναι ιδανικό για δημιουργία χρωματικών αποχρώσεων γαι κραγιόν, βουτυροκακάο με χρώμα, makeup.

Ελαιοδιαλυτό

Ποσοστό χρήσης: 0.1-10%

Creasperse® White

Το Creasperse® White είναι ένα λευκό χρώμα με βάση το υποαλλεργικό, αδρανές και φωτοσταθερό μαλακτικό Alphaflow®. Είναι ιδανικό για δημιουργία χρωματικών αποχρώσεων για κραγιόν, βουτυροκακάο με χρώμα, makeup.

Ελαιοδιαλυτό, Ποσοστό χρήσης: 0.1-10%

Related posts
ΚΡΑΓΙΟΝ

Rose Lipstick

Σήμερα θα φτιάξουμε υπέροχο κόκκινο κραγιόν με άρωμα…
Read more
ΚΡΑΓΙΟΝ

Κραγιόν Poppy 10gr

Σήμερα θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε ένα κραγιόν σε…
Read more
Newsletter
Υπέροχες Συνταγές

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *