ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ

Λάδι μαυρίσματος με προστασία 16 spf 150ml

Για σήμερα σας ετοιμάσαμε λάδι μαυρίσματος με αντιηλιακή προστασία spf 16 και υπέροχα λαδάκια που ενισχύουν το μαύρισμα, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό,τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση δέρματος. Το λαδάκι μας θα ενισχύσει το υπέροχο ενεργό συστατικό MELINOIL που επιταχύνει το μαύρισμα μειώνοντας τυχόν κοκκινίλες ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από την φωτογήρανση.

Τι θα χρειαστείτε;

Coconut oil90 ml
Avocado oil10 ml
Shea butter4 ml
Hemp seed oil3 ml
Macadamia oil16 ml
Soy bean oil8 ml
Eusolex12 ml
Melinoil5 ml
Vitamin e1 ml
Fragrance1 ml
Bronze mica
Πατήστε πάνω σε κάθε προϊόν για να το δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Παρασκευή

Λιώνουμε το Shea butter σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσει προσθέτουμε πρώτα τα υπόλοιπα έλαια και ανακατεύουμε και έπειτα τα υπόλοιπα υλικά.

Καλή επιτυχία!!


Βρείτε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε:

Καρύδας Έλαιο (Coconut Oil)

Είναι λάδι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό,τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση δέρματος και μαλλιών. Τα αντιοξειδωτικά στοιχεία του χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και φωτεινό. Λάδι πλούσιο σε όλα τα κορεσμένα οξέα.  Το έλαιο καρύδας είναι εξαιρετικά μαλακτικό, διαλυτικό συστατικό, που χρησιμεύει ως βασική πρώτη ύλη στην παρασκευή σαπουνιών. Εμπεριέχεται ακόμη σε σαμπουάν, λοσιόν για μετά το ξύρισμα, κρέμες για μαλάξεις σώματος και, ως έκδοχο, σε πολλές προστατευτικές κρέμες.

Έλαιο Αβοκάντο Avocado Oil

Υπέροχο αντιρυτιδικό, πολύ πλούσιο σε βιταμίνες. Πλούσιο σε μαλακτικές ιδιότητες, απορροφάται ταχύτατα, εξ αιτίας των φυτοστερολινών, που περιέχει, οι οποίες βοηθούν να επουλωθεί το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα, ραγάδες, ουλές και πολλών ειδών ξηροδερμίες.

Θρέφει και ενυδατώνει ξηρό και ώριμο δέρμα. Δίνει όγκο και λάμψη στα κανονικά και ξηρά μαλλιά.

Βούτυρο Καριτέ (Shea Butter)

Το shea butter (γνωστό και ως βούτυρο καριτέ) εξάγεται από τους καρπούς του δέντρου Shea (Butyrospermum parkii), στη σαβάνα της Δυτικής Αφρικής. Για χιλιετίες, οι άνθρωποι το χρησιμοποιούσαν  για να προστατεύσουν το δέρμα τους από τους ανέμους, την ξηροδερμία και τον ήλιο, καθώς και για να θεραπεύσουν δερματικά προβλήματα, μικρές πληγές και εγκαύματα. Ιδιαίτερα ενυδατικό και αναπλαστικό, πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, φυτοστερόλες, προβιταμίνη Α, βιταμίνες Ε και D, και αλλαντοΐνη.

Καναβέλαιο Hemp Seed Oil

Το έλαιο κάνναβης παράγεται με απαλή εκχύλιση ψυχρής έκθλιψης από τις εξειδικευμένες ποικιλίες του φυτού κάνναβης του γένους Cannabis.

Τα φυτά που χρησιμοποιούνται για τις εκχυλίσεις καλλιεργούνται ειδικά για να έχουν τις ασήμαντες ποσότητες των ψυχοδραστικών ουσιών που σχετίζονται με το γένος, ιδιαίτερα την τετραϋδροκανναβινόλη (THC).

Το παραγόμενο έλαιο κάνναβης που χρησιμοποιείται για την περιποίηση του δέρματος ΔΕΝ έχει ψυχοδραστικές ιδιότητες.

Θεωρείται “το πιο τέλεια ισορροπημένο έλαιο της φύσης” και είναι ιδανικό για  σχεδόν όλες τις δερματικές παθήσεις.

Είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (GLA), ελαϊκό οξύ και στεαριδονικό οξύ, τα οποία βοηθούν στη μείωση των συμπτωμάτων της ατοπικής δερματίτιδας και άλλων δερματικών παθήσεων.

Θεωρείται ένα από τα πιο χρήσιμα φυσικά συστατικά για το δέρμα λόγω της ικανότητάς του να παρέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα που τα σώματά μας δεν παράγουν μόνοι μας.

Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη στην ανακούφιση ορισμένων δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα, η ακμή και η ψωρίαση.

Έλαιο Μακαντάμια (Macadamia Nut Oil)

Είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση και έχει αντιρυτιδική δράση.

Περιέχει βιταμίνες Α, Β, C και Ε και καταπολεμά τις ελυθερες ριζες.

Ανακουφίζει τα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα και χαρίζει βελούδινη υφή.

Προστατεύει από την επικίνδυνη ακτινοβολία.

Σογιέλαιο Soya Bean Oil

Το σογιέλαιο είναι ένα φυτικό έλαιο που εξάγεται από τους σπόρους της σόγιας (Glycine max).

Είναι ιδανικό έλαιο για την υγεία του δέρματος.

Προέρχεται από αμινοξέα σόγιας και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, μέταλλα και βιταμίνες, ειδικά βιταμίνη Ε. Χρησιμοποιείται συνήθως σε λάδι μπάνιου και σαπούνι, καθώς και για την περιποίηση του δέρματος και τη σύσφιξη του δέρματος, επειδή είναι ένα φυσικό μαλακτικό και ενυδατικό.

Eusolex 2292

Εργαστηριακό αντιηλιακό φίλτρο με δείκτη προστασίας έως 16SFP.

Melinoil™ 20ml

Ενισχύει τη φυσική φωτοπροστασία του δέρματος.

Ενισχύει το μαύρισμα στον ήλιο.

Μειώνει το ερύθημα του δέρματος και καταπραΰνει το δέρμα..

Περιορίζει τη φωτογήρανση του δέρματος και την πρόωρη γήρανση.

Mica Star Bronze 8302

Τα χρώματα Mica είναι φυσικές, ορυκτές χρωστικές οι οποίες καθαρίζονται και θρυμματίζονται σε πολύ ψιλή σκόνη.

Χαρίζει μεσαία προς υψηλή κάλυψη και μεσαία λάμψη.

H Star Bronze mica είναι μια απόχρωση του καφέ-bronze η οποία εκτός από ρουζ, κραγιόν, σκιά και lip gloss μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε καλοκαιρινά προϊόντα ενυδάτωσης, όπως κρέμα η λάδι σώματος και προσώπου και να δώσει ένα τόνο ηλιοκαμένου.

Βιταμίνη Ε

Γνωστή και σαν α-τοκοφερόλη είναι ένα ισχυρό λιποδιάλυτο αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση σε ξηρά αφυδατωμένα δέρματα.

Απαραίτητη σε όλα τα καλλυντικά σαν φυσικό συντηρητικό.

Related posts
ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ

Αντιηλιακό γαλάκτωμα με δείκτη προστασίας 40

Σήμερα θα σας πούμε πως να φτιάξετε αντηλιακό με…
Read more
ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ

Λάδι μαυρίσματος 100ml

Σήμερα θα φτιάξουμε ένα λάδι χρησιμοποιώντας το νέο…
Read more
Newsletter
Υπέροχες Συνταγές

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *