ΚΡΕΜΕΣ

Κρέμα αντιρυτιδική για λίφτινγκ 55+

Η σημερινή κρέμα απευθύνεται σε κυρίες και κυρίους άνω των 55 που η επιδερμίδα τους χρειάζεται πολλή θρέψη, σύσφιξη και ανόρθωση.

Τα δραστικά συστατικά της αποτελούνται από βλαστοκύτταρα edelweiss που διαμορφώνουν το Vshape της επιδερμίδας κάνοντας lifting και πεπτίδια από τη σειρά matrixyl για τις κάθετες ρυτίδες και τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα, το άνω χείλος, και τα μάτια. Το χαβιάρι που έχουμε προσθέσει αναπλάθει την επιδερμίδα και την μπουστάρει σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ, το οποίο το ενισχύουμε με το atecoron που συνδυάζει κολλαγόνο ψαριού με διάφορα μοριακά βάρη υαλουρονικού οξέως για ύψιστο αποτέλεσμα!


Τι θα χρειαστείτε;

Α. ΦΑΣΗ ΛΑΔΙΟΥ 30%
Phytocream 5%
Cetearyl alcohol 1%
Beeswax yellow 1%
Baobab oil 5%
Argan oil 10%
Σιτέλαιο (Wheat Germ Oil)7%
B. ΦΑΣΗ ΝΕΡΟΥ 61%
Ανθόνερο ginseng 57%
Μαύρη Τρούφα Εκχύλισμα3%
Αλλαντοϊνη 1%
Γ. ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 9%
Bios Control Synergy PSB (PRESERVATIVE) 1%
Βιταμίνη Ε1%
Wheat Protein2%
Matrixyl Morphomics2%
Majestem2%
Αιθέρια έλαια rosewood και mastic ή0,5%
Άρωμα white musk ή sun wai0,5-1%

Πατήστε πάνω σε κάθε προϊόν για να το δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τρόπος Παρασκευής

Σε δυο ποτήρια ζέσεως βάζουμε τις παραπάνω δοσολογίες, στο ένα τη φάση του νερού και στο άλλο του λαδιού.

Με το θερμόμετρο μας μετράμε συχνά την θερμοκρασία και όταν φτάσει στους 70 βαθμούς, αφαιρούμε τα δύο σκεύη από τη φωτιά. Ρίχνουμε την υδάτινη φάση στο ποτήρι με τα λάδια και χτυπάμε ελαφριά με το μίξερ χειρός. Όταν χτυπάμε το χέρι μας πρέπει να είναι σταθερό για να μην δημιουργηθεί αέρας κατά την γαλακτοματοποίηση.

Μετά από λιγα λεπτά σταματάμε και αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει. Μόλις φτάσει 38 βαθμούς προσθέτουμε την τελευταία φάση των ενεργών συστατικών και τα αιθέρια έλαια και ανακατευόυμε ελαφρώς.

Προσθέτουμε την κρέμα μας σε ένα αποστειρωμένο βάζο ή σε μια φιάλη airless.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!


Βρείτε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε:

Phytocream®2000

Φυτικός γαλακτωματοποιητής από πρωτεΐνες σιταριού και κοκοφοίνικα με υψηλή συμβατότητα με το ανθρώπινο δέρμα .

Χρησιμοποιείται για την παρασκευή καλλυντικών κρεμών, γαλακτωμάτων, λοσιόν.

Cetearyl Alcohol

Η αλκοόλη Cetearyl είναι ένα λευκό, κηρώδες συστατικό που παρασκευάζεται από ένα μίγμα λιπαρών αλκοολών που αποτελείται κυρίως από κετυλικές και στεαρυλικές αλκοόλες, οι οποίες απαντώνται σε φυτά, όπως το λάδι καρύδας και το φοινικέλαιο.

Χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητής γαλακτώματος, παράγοντας αδιαφάνειας και επιφανειοδραστική ουσία αύξησης αφρού, καθώς επίσης και υδατικό και μη υδατικό παράγοντα αύξησης του ιξώδους. Προσδίδει μαλακτική αίσθηση στο δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γαλακτώματα νερού σε έλαιο, γαλακτώματα ελαίου σε νερό και άνυδρες συνθέσεις.

Κερί Μέλισσας Κίτρινο

Κερί μέλισσας κίτρινο. 

100% καθαρό

Έλαιο Μπάομπαμπ

Το έλαιο Baobab λαμβάνεται από τους σπόρους του δέντρου Adansonia. Το Baobab περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C και περιέχει τα απαραίτητα λιπαρά οξέα μαζί με βιταμίνες A, D, E και F. Το λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο δέρμα ή να το συνδυάσει με άλλα φυσικά συστατικά όπως αιθέρια έλαια. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και καταπραΰνει το ξηρό δέρμα.

Έλαιο Argan

Πρόκειται για έλαιο με απαλή, μη λιπαρή υφή, ελαφρύ άρωμα, που θυμίζει καρύδι. Απορροφάται πλήρως ταχύτατα από την επιδερμίδα, καταπολεμά τη δράση των ελεύθερων ριζών και προλαμβάνει την ανάπτυξη ρυτίδων.

Η αντιφλεγμονώδης δράση του το κάνει ιδανικό για την ανακούφιση από την ακμή, ενώ ελαχιστοποιεί τον πόνο και τα σημάδια από τα εγκαύματα και τις εκδορές.

Σιτέλαιο (Wheat Germ Oil)

Το σιτέλαιο προέρχεται από την έκθλιψη του φύτρου του σιταριού  και αποτελεί ένα εξαιρετικό φυτικό λάδι, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θρέψη και την προστασία της επιδερμίδας.  Επίσης εξ αιτίας της περιεκτικότητας του σε σε ω-6 και ω-9 λιπαρά οξέα, παρέχει αντηλιακή προστασία. Περιέχει τοκοφερόλες, στερόλες, καροτενοειδή και βιταμίνες A, C, D, E και αρκετές της ομάδας D.

Αντιοξειδωτικό, καταπραϋντικό, ενυδατικό, μαλακτικό και αναζωογονητικό, έχει πολύ καλή θεραπευτική δράση, καθώς λειτουργεί κατευναστικά σε δερματολογικές εξάρσεις, απομακρύνοντας τις κοκκινίλες και ελαφρύνοντας το αίσθημα κνησμού και “τραβήγματος”. Παρέχει αποτελεσματική συμβολή στη θεραπεία για ψωρίαση, δερματίτιδα και ποικίλους ερεθισμούς του δέρματος, και αντιμετωπίζει με επιτυχία ξηρότητα και ρωγμές.

Τζίνσενγκ Ανθόνερο

Το Ginseng θεωρείται σήμερα “ο βασιλιάς των τονωτικών” του φυτικού βασιλείου.

Και με την αντιοξειδωτική του δράση εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που καταστρέφουν κύτταρα και ιστούς.

Μαύρη Τρούφα Εκχύλισμα

Το εκχύλισμα μαύρης τρούφας είναι ένα υδατικό εκχύλισμα που λαμβάνεται από απόσταξη με ατμό.

Ενεργοποιεί το σχηματισμό ινών κολλαγόνου, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, μειώνει τις ρυτίδες και παρέχει ένα αποτέλεσμα lifting.

Βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης και στην αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος.

Αλλαντοΐνη

Η Αλλαντοΐνη είναι ισχυρό αναπλαστικό των ιστών και ισχυρό επουλωτικό. Επιταχύνει την φυσική αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος μειώνοντας ουλές και σημάδια. Αυτό το κάνει και εξαιρετικό αντιγηραντικό προϊόν.

Bios Control Synergy PSB

Φυσικό συντηρητικό κατάλληλο για τρόφιμα και καλλυντικά.

Βιταμίνη Ε

Γνωστή και σαν α-τοκοφερόλη είναι ένα ισχυρό λιποδιάλυτο αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση σε ξηρά αφυδατωμένα δέρματα. Απαραίτητη σε όλα τα καλλυντικά σαν φυσικό συντηρητικό.

Wheat Protein

Υδρολυμένη πρωτεΐνη σταριού, δίνει γυαλάδα και θρέψη σε μαλλιά και δέρμα.

Με ισχυρή μείωση των ερεθισμών του δέρματος.

Matrixyl Morphomics

To Matrixyl Morphomics είναι νέα καινοτόμα λιποπεπτίδια που μειώνουν τις ρυτίδες, κυρίως τις κάθετες που δίνουν θλιμμένη όψη στο πρόσωπο.

Majestem

Το Majestem ™ προέρχεται από καλλιέργεια φυτικών κυττάρων του φυτού Edelweiss και είναι ένα νέο ενεργό συστατικό που παρέχει δράση ανύψωσης στο δέρμα.

Χάρη στις υψηλές αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, το Majestem ™  σφίγγει το χαλαρό δέρμα του λαιμού, ανασηκώνει τα μάγουλα, εξομαλύνει τις λεπτές ρυτίδες των ματιών.

Related posts
ΚΡΕΜΕΣΣΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

Σειρά περιποίησης για πρόσωπο και μαλλιά με L-αργινίνη

Η L-αργινίνη, ή αργινίνη, είναι ένας τύπος αμινοξέος.
Read more
ΚΡΕΜΕΣ

Λευκαντική κρέμα νυκτός με μολόχα, αχιλλέα και hentowhite 50ml

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα από τα καλύτερα…
Read more
ΚΡΕΜΕΣ

Diamond Camouflage Cream 50ml

Η συγκεκριμένη συνταγή έχει μόνο το διαμάντι σαν…
Read more
Newsletter
Υπέροχες Συνταγές

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *