ΜΑΣΚΑ - ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ

Leave on spray conditioner 150ml

Τώρα που το καλοκαίρι τελειώνει τα μαλλιά μας χρειάζονται πολύ θρέψη γιατί το αλάτι και ο ήλιος τα ξεραίνουν.

Για αυτό θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε ένα μαλακτικό μαλλιών που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και αφήνει τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα.


Τι θα χρειαστείτε;

OIL PHASE 15% (22.50gr)

Phytocare6gr
Castor oil3gr
Monoi oil3gr
Sea buckthorn oil3gr
Plantsil3gr
Abysoft4.5ml

WATER PHASE 75% (112.5gr)

Ανθόνερο YlangYlang111gr
BTMS 2251.5gr

ACTIVES 10% (15ml)

Milk Tein3gr
Bio Ceramidyl Hair1.5gr
Coconut & Avocado milk3gr
Vitamin E1.5gr
Vitamin F1.5gr
Flocare3gr
Bios Control Synergy 2.4gr
Αιθέρια έλαια ή άρωμα
της αρεσκείας σας
20 drops

Πατήστε πάνω σε κάθε προϊόν για να το δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

(Στη συνταγή σας έχουμε δώσει τα υγρά σε μέτρηση γραμμαρίου για να τα μετρήσετε όλα με την ζυγαριά).

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε στεγνά μαλλιά σαν κρέμα θρέψης εάν είναι πολύ αφυδατωμένα.

Καλή επιτυχία!!


Βρείτε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε:

Phytocare KT

Το Phytocare KT είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής από βούτυρο Καριτέ με όλες τις ιδιότητες του βουτύρου.Συνδυάζει τις εξαιρετικές ιδιότητες των απαραίτητων λιπαρών οξέων, φυτοστερολών, βιταμινών και προερχόμενων από τα καρύδια των δέντρων Karite (επίσης γνωστά ως Mangifolia), που εμφανίζουν αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο δέρμα. Είναι θρεπτικό για το δέρμα και τα μαλλιά.Δημιουργεί γαλακτώματα με υψηλή σταθερότητα για μεγάλη χρονική περίοδο αποθήκευσης και με μεγάλο εύρος θερμοκρασίας.

Καστορέλαιο

Το Καστορέλαιο (Castor Oil) προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών (Castor Beans) του πολυετούς τροπικού φυτού Ricinus Communis  (Ρίκινος ο Κοινός) ή Κίκι ή Ρετσινολαδιά.Το κύριο συστατικό του Καστορέλαιου (περιεκτικότητας μέχρι και 95%), το Κικινελαϊκό οξύ (Ricinoleic Acid), ένα ω-9 λιπαρό οξύ, μοναδικό στη φύση, εξ αιτίας του οποίου έχει εξαιρετικές μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Αντιγηραντικό, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακό, αναλγητικό, χρησιμοποιείται ευρύτατα στα καλλυντικά, και ειδικότερα σε κρέμες προσώπου, προϊόντα για μετά το ξύρισμα, μάσκες προσώπου, κραγιόν χειλιών, σκιές ματιών σε μορφή ραβδίου (stick), ρουζ & mascara, έλαια για το μπάνιο, σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες για τα μαλλιά, αρώματα, μολύβια φρυδιών. Ιδιαίτερα συχνά χρησιμοποιείται στην παρασκευή φυσικών σαπουνιών για άριστο conditioning αποτέλεσμα και πλούσιο αφρό.

Βούτυρο Μονόι (Monoi De Tahiti Butter)

Έχει ενυδατική, αναπλαστική και καταπραϋντική δράση. Θρέφει το ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα. Αντιμετωπίζει τα σημάδια ακμής  και  προλαμβάνει την εμφάνιση ραγάδων. Λειτουργεί κατά του κνησμού και των ερεθισμώνΧρήσεις: body butters, κρέμες σώματος, hair conditioners, σαμπουάν, προϊόντα ενάντια στο φριζάρισμα, κατά της ακμής και των δερματικών παθήσεων, αντηλιακά και after sun και προϊόντα μακιγιάζ

Έλαιο Ιπποφαές (Sea Buckthorn Oil)

Το έλαιο ιπποφαές προέρχεται από τους καρπούς και τους σπόρους του φυτού και είναι ιδανικό για το δέρμα.Πλούσιο σε ωμέγα-7 λιπαρά οξέα, άλφα-λινολενικό, λινελαϊκό και ελαϊκό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.Χρησιμοποιείται και την ενυδάτωση του δέρματος και την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα, η ακμή και η ψωρίαση.

Plantsil (Φυτική Σιλικόνη)

Φυσικό υποκατάστατο της σιλικόνης από ελιά.

Είναι εστέρας λαδιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προιόντα μαλλιών και προσώπου.

Abysoft

Το Abysoft είναι εστέρας του ελαίου Αβησσυνίας το οποίο δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα και την τρίχα εμποδίζοντας την απώλεια υγρασίας και έχει μαλακτικές ιδιότητες.

Ylang-Ylang Ανθόνερο 1lt

Το ανθόνερο ylang-ylang παράγεται από την απόσταξη με υδρατμούς του αιθέριου ελαίου του ylang-ylang. Είναι άχρωμο και έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό εξωτικό άρωμα. Το ανθόνερο ylang-ylang είναι ιδανικό στην ρύθμιση των επιπέδων σμήγματος στο δέρμα. Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για το λιπαρό και για το μεικτό δέρμα αλλά και για την ενυδάτωση του ξηρού δέρματος.

BTMS 225 Conditioner Γαλακτωματοποιητής

Το BTMS 225 είναι φυσικής προέλευσης (από κραμβέλαιο) κατιονικός γαλακτωματοποιητής για λάδι σε νερό γαλακτώματα που προέρχεται.Αποτελείται από μίγμα δύο λιπαρών αλκοολών σε συνδυασμό με μαλακτικό παράγοντα επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του αλλά και σε συνδυασμό με  άλλους σταθεροποιητές.

Milk Tein NPNF 60ml

Το Milk Tein NPNF είναι μια υδρολυμένη πρωτεΐνη γάλακτος που συνθέτει, τρέφει και ενυδατώνει το σώμα, το δέρμα και τα μαλλιά.Με συνεχή χρήση, η κατακράτηση υγρασίας αυξάνεται. Αυτό το προϊόν έχει θρεπτικά και ενυδατικά οφέλη. Επιπλέον, αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος από σκληρές επιφανειοδραστικές ουσίες. Δίνει αυξημένη ελαστικότητα στο δέρμα και προστατεύει το φράγμα του δέρματος.Είναι ECOCERT και COSMOS APROOVED

Bio Ceramidyl Hair 60ml

Κεραμίδια τα οποία αποκαθιστούν τα κατεστραμμένα μαλλιά, αντιμετωπίζοντας την ξηρότητα και την πρόωρη γήρανση.

Τέλος δημιουργείται ένα προστατευτικό φιλμ στην επιφάνεια των μαλλιών.

Coconut & Avocado Hair Milk 60ml

Το γάλα καρύδας-αβοκάντο είναι ένα σταθερό, υδατο-λεπτό γαλάκτωμα ελαίου σε νερό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περιποίηση των μαλλιών αλλά και του δέρματος.

Βιταμίνη Ε

Γνωστή και σαν α-τοκοφερόλη είναι ένα ισχυρό λιποδιάλυτο αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση σε ξηρά αφυδατωμένα δέρματα. Απαραίτητη σε όλα τα καλλυντικά σαν φυσικό συντηρητικό.

Vitamin F Oil Soluble

Είναι μια βιταμίνη που πραγματικά δεν ταιριάζει με τον τυπικό ορισμό μιας παραδοσιακής βιταμίνης.Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερα να ταξινομείται ως λίπος – ένα λίπος που είναι απολύτως απαραίτητο για τη βιολογική μας διαδικασία, αλλά το οποίο τα σώματά μας δεν συνθέτουν.Είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών.Θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα και το δέρμα.

Flocare C107 LM PF (Polyquaternium-7) 500gr

Το Polyquaternium-7 είναι ένα συνθετικό πολυμερές που βασίζεται σε ενώσεις τεταρτοταγούς αμμωνίου και χρησιμοποιείται στην βιομηχανία προσωπικής φροντίδας. Είναι αντιστατικό και μαλακτικό. Χρησιμοποιείτε για την περιποίηση των μαλλιών καθώς μπορεί να δημιουργήσει σαμπουάν 2 σε 1. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μάσκες μαλλιών.

Bios Control Synergy PSB

Φυσικό συντηρητικό κατάλληλο για τρόφιμα και καλλυντικά.

Related posts
ΜΑΣΚΑ - ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ

Θρεπτική μάσκα μαλλιών για μετά το λούσιμο, για ξηρές άκρες

Σήμερα θα θα φτιάξουμε μια υπέροχη θρεπτική μάσκα…
Read more
ΜΑΣΚΑ - ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ

Spray αναδόμησης της τρίχας για πιο σκληρά μαλλιά 100 ml

Τα σκληρά μαλλιά πολλές φορές είναι αφυδατωμένα…
Read more
ΜΑΣΚΑ - ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ

Spray αναδόμησης της τρίχας για λεπτά μαλλιά 100 ml

Όσες έχουμε λεπτά μαλλιά ταλαιπωρούμαστε συνεχώς με…
Read more
Newsletter
Υπέροχες Συνταγές

Εγγραφείτε στο newsletter μας

1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *