ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΣΥΣΦΙΞΗ

Αδυνατιστικό λάδι για τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα 200ml

Το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα είναι κάτι που βασανίζει τις περισσότερες γυναίκες και ιδιαίτερα το καλοκαίρι που βγαίνουμε στις παραλίες! Για αυτό τον λόγο, σήμερα θα φτιάξουμε ένα αδυνατιστικό λάδι ιδανικό για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα χρησιμοποιώντας το νέο ενεργό συστατικό Shape Perfection!!

Το ShapePerfection είναι ένα λιποδιαλυτό δραστικό συστατικό αδυνατίσματος κατά της κυτταρίτιδας. Βασίζεται σε δύο ισχυρά αγγειοδιασταλτικά: την καψαϊκίνη, το δραστικό συστατικό των πιπεριών τσίλι και ένα οργανικό εκχύλισμα φυτρώνων από το είδος Brassica alba, την πικάντικη μουστάρδα. Αυτά τα δύο συστατικά ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία και επομένως καταπολεμούν την κατακράτηση νερού στον ιστό της κυτταρίτιδας.Επιπλέον, το ShapePerfection αδειάζει τα κύτταρα του λιπώδους ιστού μετατρέποντας τα συσσωρευμένα με λίπος κύτταρα σε κύτταρα που καίνε ενεργά το λίπος.

Κλινικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν για 8 εβδομάδες έδειξαν τις γρήγορες, ισχυρές και ορατές επιδράσεις αδυνατίσματος και κατά της κυτταρίτιδας του ShapePerfection.

Το Brassica alba, μερικές φορές αναφέρεται επίσης ως Sinapis alba, είναι ένα φυτό της οικογένειας brassicaceae όπως λάχανο, μπρόκολο, κουνουπίδι, ραπανάκια και κάρδαμο και καλλιεργείται για παραγωγή μουστάρδας. Τα χαρακτηριστικά φυτοθρεπτικά συστατικά του είναι υπεύθυνα για την έντονη γεύση της μουστάρδας και μπορούν να αυξήσουν τη ροή του αίματος των τριχοειδών.Η καψαϊκίνη είναι ένα δραστικό συστατικό της πιπεριάς τσίλι, τα οποία είναι φυτά που ανήκουν στο γένος Capsicum (Solanaceae). Η καψαϊκίνη παράγεται ως δευτερεύων μεταβολίτης από πιπεριές τσίλι, ως αποτρεπτικό μέσο έναντι ορισμένων θηλαστικών και μυκήτων. Η καψαϊκίνη αυξάνει τη ροή του αίματος σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις.

Τι θα χρειαστείτε:

Σταφυλέλαιο136ml
Λάδι κισσού25ml
Λάδι φυκιών25ml
Αδυνατιστικό Με Καψαϊκίνη & Εκχύλισμα Μουστάρδας4ml
Mustard seed oil10ml
Αιθέριο έλαιο άρκευθου10 σταγ.
Αιθέριου έλαιο κέδρου8 σταγ.
Αιθέριο έλαιο μαυροπίπερου8 σταγ.
Αιθέριο έλαιο μέντας8 σταγ.
Πατήστε πάνω σε κάθε προϊόν για να το δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σε ένα καθαρό, αποστειρωμένο δοχείο βάζουμε πρώτα τα λάδια μας και μετά προσθέτουμε ένα ένα τα υπόλοιπα συστατικά μας, ανακατεύοντας καλά.

Καλή επιτυχία!!!


Βρείτε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε:

Σταφυλοκουκουτσέλαιο (Grapeseed Oil)

Εξαιρετικό έλαιο βάσης με υψηλή περιεκτικότητα σε λινολεϊκό οξύ και βιταμίνη Ε και ισχυρό αντιοξειδωτικό χαρακτήρα. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2 και Β6.

Έχει σπουδαίες στυπτικές, αντιγηραντικές, αντιρυτιδικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Ενδείκνυται για όλες τις επιδερμίδες, ειδικότερα για τις λιπαρές και τις ώριμες.

Έλαιο Κισσού Ivy Oil

Τα φύλλα του κισσού περιέχουν φλαβονοειδή, τριτερπενικές σαπωνίνες, συμπεριλαμβανομένης της χεδερίνης, πολυίνες, φαλκαρινόλη, στερόλες και μια αρωματική ουσία. Επίσης, περιέχουν εντερίνη και δύο ειδών σάκχαρα.

Χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Μειώνει την ένταση του δέρματος και ανακουφίζει τους πόνους που οφείλονται στην κυτταρίτιδα ενώ συμβάλλει στην αποβολή του λίπους.

Καταπολεμά αποτελεσματικά τις ραγάδες.

Έλαιο Φυκιών Fucus Seaweed Oil

Το έλαιο Φυκιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Χρησιμοποιείται ως αντιγηραντικό συστατικό το οποίο διατηρεί την επιδερμίδα νεανική και “φρέσκια” παρέχοντας προστασία έναντι των ελευθέρων ριζών καθώς έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων του (περιέχει algal carotenoids και polyphenols), το εκχύλισμα φυκιών χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης της ακμής και των σοβαρών δερματοπαθειών (έκζεμα, ψωρίαση, δερματίτιδα κ.ο.κ.).

Το έλαιο φυκιών χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς η υψηλή περιεκτικότητα του σε ιώδιο φαίνεται να έχει ευεργετική δράση στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντας ελαστικότητα και σύσφιξη.

Αδυνατιστικό Με Καψαϊκίνη & Εκχύλισμα Μουστάρδας 20ml

Είναι ένα λιποδιαλυτό δραστικό συστατικό αδυνατίσματος κατά της κυτταρίτιδας.

Βασίζεται σε δύο ισχυρά αγγειοδιασταλτικά: την καψαϊκίνη, το δραστικό συστατικό της πιπεριάς τσίλι και ένα οργανικό εκχύλισμα φυτρώνων από το είδος Brassica alba, την πικάντικη μουστάρδα.

Αυτά τα δύο συστατικά ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία και επομένως καταπολεμούν την κατακράτηση νερού στον ιστό της κυτταρίτιδας.

Μουσταρδέλαιο

Το έλαιο μουστάρδας είναι ένα πολύ ισχυρό φυσικό διεγερτικό.

Βελτιώνει την πέψη και την όρεξη με την τόνωση των πεπτικών χυμών και της χολής στο ήπαρ και τον σπλήνα.

Όταν χρησιμοποιείται με μασάζ στο δέρμα, διεγείρει το κυκλοφορικό σύστημα και τους ιδρωτοποιούς αδένες μας. Αυτό εξασφαλίζει βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα και διευρυμένους πόρους του δέρματος μέσω της εφίδρωσης.

Αυτή η ικανότητα του ελαίου μουστάρδας έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της θερμοκρασίας του σώματος και την απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.

Το τακτικό μασάζ στο δέρμα λειτουργεί εκπληκτικά καλά στη θεραπεία των αρθρώσεων και της αρθρίτιδας, αυξάνοντας τη ροή του αίματος και την κυκλοφορία σε όλο το σώμα.

Το έλαιο μουστάρδας περιέχει επίσης μεγάλες ποσότητες ω-3 λιπαρών οξέων, οι οποίες δρουν ως αντιφλεγμονώδες για να διευκολύνουν την ακαμψία των αρθρώσεων και τον πόνο που σχετίζεται με την αρθρίτιδα.

Related posts
UncategorizedΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΣΥΣΦΙΞΗ

Κρέμα με καφεϊνη και μάκα, ψυχρής μεθόδου 200 γρ

Καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαίρι, μεγαλώνει η ανάγκη…
Read more
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΣΥΣΦΙΞΗ

Συσφικτική κρέμα σώματος με καφεϊνη 200 ml

Σήμερα θα φτιάξουμε μια πολύ αποτελεσματική…
Read more
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΣΥΣΦΙΞΗ

Λάδι κατά της κυτταρίτιδας 150ml

Δεν υπάρχει αισθητικό πρόβλημα που να απασχολεί…
Read more
Newsletter
Υπέροχες Συνταγές

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *